Våre tjenester

Oppdragene vi har flest av er å oppgradere kjøkken og bad for privatkunder. Vi utfører likevel andre oppdrag, og gjør sport i å levere godt håndverk. Ettersom vi også jobber en del på nybygg av hytter, eneboliger og tomannsboliger, samarbeider vi med pålitelige snekkere og tømrere fra distriktet. Disse er topp fagfolk vi kan sette deg i forbindelse med, dersom du skulle ha behov dette. Under kan du lese mer om hvilke tjenester vi tilbyr.

RØRLEGGING I NYBYGG

Holder du på å bygge ut for å få større kjøkken og bad? Har du tenkt på at du kanskje trenger å flytte eller forlenge noen rør? La Jan-Roger Birkelund AS hjelpe deg.

UTSKIFTNINGER AV RØR, SLUK, SERVANTER O.L. I OPPUSSINGSOBJEKTER

Holder du på å pusse opp? I den sammenheng kan det være besparende å bytte ut de gamle rørene, slik at du ikke trenger å rive ned noen vegger igjen om et par år.

TOTALREHABILITERING AV VÅTROM OG SANITÆRANLEGG

Sanitæranlegget omfatter rørledninger for forbruksvann samt alle innretninger og utstyr som normalt er koblet til disse. Dette kan være alt fra utslagsvasken på kjøkkenet til badebassenget i hagen. En skole eller bedrift har som regel et mer omfattende sanitæranlegg enn en enkel bolig.

ALLE TYPER INNVENDIG OG UTVENDIG RØROPPLEGG

Ingen oppgaver er for store, og ingen er for små for oss.

INSTALLASJON AV RADIATORER OG VARMEANLEGG MED VARMEPUMPER (VANN – VANN OG LUFT – VANN)

Lyst på gulvvarme, sentralfyring eller fjernvarme? Det er ikke anbefalt å installere varmeanlegg selv. Kontakt Jan-Roger Birkelund AS i dag for et overslag.

SERVICE – STAKING AV TETTE AVLØPSRØR, SKIFTE OG REPARERE KRANER ETC.

Mange gamle boliger er plaget med utslagsrør til kloakk og septiktank som har for lite helling/fall, slik at rør raskt blir tette. Skal du for eksempel selge boligen din, vil det øke verdien på huset om du fikser dette først. Vi er fagpersoner på området. Hør med oss hvordan vi kan hjelpe deg.

TINING AV VANN OG AVLØP

Ikke gi vannet muligheten til å fryse i rørene om vinteren. Dette kan lett gjøre permanent skade på rør, bolig og inventar. Overvann som smeltevann og regnvann kan gjøre skade på bolig og eiendom dersom det får flyte fritt. Jan-Roger Birkelund AS kan hjelpe deg med dette.

LEVERER VANNMÅLERE OG SANITÆRFASILITETER

Har du vannmåler på dine tappekraner i hjemmet, kan du spare tusenvis av kroner i året ved å betale kommunen for vannet du faktisk bruker i stedet for å betale fast vannavgift. Vi installerer gjerne vannmåler i ditt hus. Spør oss gjerne om pris.

Har du spørsmål knyttet til våre tjenester eller produkter? Behøver du rørlegger i Vestfold? Vi holder til rett utenfor Tønsberg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på
e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat, enten du er privatkunde eller representerer en bedrift.